Yes! opent christelijke peuterspeelgroep in Heerjansdam

14 september 2017 door Josette Huisman

ZWIJNDRECHT - Op de Sportlaan, in het RaJubiBos, krijgt Yes! Kinderopvang er een peuterspeelgroep bij. De nieuwe peuterspeelgroep sluit goed aan op de christelijke identiteit van basisschool De Rank. Hierdoor ontstaat er ook voor peuters waarvan de ouders de voorkeur geven aan de christelijke identiteit, een doorgaande leerlijn in Heerjansdam. De christelijke peuterspeelgroep start op dinsdag 3 oktober en is open op dinsdag- en donderdag van 08:30 tot 11:30 uur.

Voorbereiding
Op de peuterspeelgroep leren kinderen spelenderwijs, zodat ze met vier jaar goed voorbereid zijn op de stap naar de basisschool. Ze zijn alvast gewend aan eenvoudige routines, het gebouw, de gezichten op school en aan andere kinderen die ook naar de basisschool gaan. Yes! Kinderopvang vindt het belangrijk dat ook ouders in Heerjansdam kunnen kiezen voor een peuterspeelgroep met christelijke identiteit. In Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk heeft Yes! al heel wat jaren christelijke peuterspeelgroepen. Vanuit deze ervaring is Yes! Kinderopvang gevraagd om ook in Heerjansdam te starten met een christelijke peuterspeelgroep. 

Bijzondere tuin
Zomer en winter vermaken de kinderen zich in de bijzondere tuin. Lekker buiten voorlezen, met water spelen, tuinieren in de moestuin, luieren in het gras en verstoppertje spelen. Daar genieten de kinderen van het kinderdagverblijf, openbare peuterspeelgroep en bso nu al van, en gaan de kinderen van de nieuwe christelijke peuterspeelgroep straks ook van genieten. Ouders van Yes! kunnen terecht bij de pedagoog van Yes! voor opvoedtips, -trucs en –hulp. Maak kennis met de pedagoog op de website.  

Aanmelden
Aanmelden is al mogelijk! Ouders die recht hebben op kinderopvangtoeslag kunnen hier gebruik van maken op de peuterspeelgroep. Voor andere ouders heeft Yes! Kinderopvang een aantal subsidieplaatsen. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.yeskinderopvang.nl of bel 078 – 612 13 30. Een impressie van de locatie krijgt u op www.facebook.com/yeskinderopvangsportlaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.