Puntenloos weekend voor selectie CKV Albatros

18 september 2017 door Hennie van der Zouw
Puntenloos weekend voor selectie CKV Albatros

ZWIJNDRECHT - Zowel het vlaggenschip als de reserves van de Zwijndrechtse korfbalvereniging CKV Albatros wisten afgelopen zaterdag geen punten mee te nemen uit Zeeland.

Albatros 1 en 2 troffen in Zeeland het fanatieke Fortis en moesten de vier punten in Oost-Souburg laten. Albatros 2 knokte zich uit een achterstand voor rust terug in de wedstrijd, maar kon een nieuwe achterstand in de tweede helft niet meer bolwerken: 23-16.

Ook Fortis 1 was met name in de tweede helft scherper en fysiek steviger dan Albatros. De koploper moest veel investeren in het verdedigen en kwam daardoor in de aanval snelheid en kracht tekort. De uitslag van 27-21 was geflatteerd maar wel verdiend in het voordeel van de Zeeuwen. De andere spelende seniorenteams wisten wel punten te pakken. Het derde seniorenteam had geen moeite met de Delftse studentenvereniging Paal Centraal, 24-16. Het vijfde versloeg ACKC gemakkelijk met 18-8. Ventura Sport werd geklopt door het zesde, 14-10. Het zevende versloeg studentenvereniging Erasmus met 16-12 en senioren 8 pakte twee punten tegen ACKC, 9-14.

A1, B1 en C1 wisten ook allemaal twee punten te pakken. A1 versloeg PKC A3 gemakkelijk met 15-23. B1 overklaste Nieuwerkerk B1 en wist met maar liefst 24-6 te winnen. C1 nam een hele ruime voorsprong bij rust en experimenteerde in de tweede helft met invallers, 21-4.

C4 speelde haar allereerste wedstrijd van het seizoen en won met 4-5 bij SKV C1. D3 werkte een 5-2 achterstand tegen PKC D4 weg en zette deze om in een 5-6 overwinning. De grootste uitslag deze week is voor F2 dat Tilburg F1 van het veld veegde en maar liefst 35 keer wist te scoren en nul doelpunten wist door te laten!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.