Schaakkampioenschap Basisonderwijs Zwijndrecht 2007

15 februari 2007

ZWIJNDRECHT – Op woensdagmiddag 14 februari werd weer het schaakkampioenschap Basisonderwijs zwijndrecht 2007 gehouden in De Lindestein.

De Kim, Lindestein, De Twee Wieken en de Wegwijzer waren er met 1 team. De Develhoek, De Brug en De Rank (Heerjansdam) met waren 2 teams. De Notenbalk en De Impuls met 3 teams. En tenslotte titelverdediger de Hellenbroekschool met maar liefst 4 teams. In totaal 20 teams dus. En elk team had minstens 4 schakers (invallers), wat dus minimaal 80 deelnemers betekende. En toch staat de Lindestein nog steeds overeind wat bewijst dat de sfeer wel prima was.

Op voorhand was de Hellenbroekschool torenhoog favoriet. De Twee Wieken en De Impuls hadden een flink aantal schakers die ook op de Schaakvereniging van Zwijndrecht actief zijn.
De strijd werd uitgevochten over 7 rondes. De uiteindelijk winnaar werd Hellenbroekschool 1 en ook de 2e plaats ging naar die school.

Eindstand Schaakkampioenschap B.O. Zwijndrecht 2007:
1. Hellenbroekschool1 14 matchpunten 25 bordpunten
2. Hellenbroekschool2 11 mp 20 bp
3. De Twee Wieken 10 mp 19½ bp
4. Develhoek2 9 mp 18 bp
5. De Notenbalk2 9 mp 14 bp

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.