Locoburgermeester Robert Kreukniet bezoekt 103 jarige Mevrouw Provilij- van Hengel

25 september 2017 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Locoburgermeester Robert Kreukniet bezocht 20 september 2017  in de Linddonk in Zwijndrecht mevrouw Provilij – van Hengel  om haar namens het gemeentebestuur te feliciteren met haar 103-ste  verjaardag.

Mevrouw Provilij  is 20 september 1914 geboren in Zwijndrecht in de wijk De Groote Lindt. Zij heeft gewoond in de Dacostastraat en de Molenstraat. Tegenwoordig woont zij  in De Lindonk. Mevrouw Provilij komt uit een gezin met 5 broers en 4 zussen. Van het gezin van de 10 kinderen is zij nog de enig levende.  Mevrouw Provilij heeft  2 kinderen, 1 kleindochter en  4 achterkleinkinderen.

Ze is weduwe van Teunis Provilij, een geboren Ambachter en zijn getrouwd op 1 maart 1935.

Mevrouw Provilij vindt het leuk om aan de wekelijkse activiteit in De Lindonk mee te doen: Geheugentraing.

Ze is ondanks haar beperkte gezichtsvermogen een vieve dame en woont met plezier in Zwijndrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.