Rally voor Prinses Beatrix Spierfonds groot succes

25 september 2017 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 16 september organiseerde Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel voor de 15e keer de Rotary Rally voor het goede doel. Deze lustrum editie van de Rally bracht maar liefst €9.000 op voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Met dit geld kan meer onderzoek gedaan worden naar de erfelijke spierziekte FSHD.

Dankzij de vele gulle giften van de sponsoren en inschrijfgelden van de 70 deelnemende teams, kon de Rotaryclub een mooie cheque overhandigen aan Anouska en Maureen Ramaker. Zij namen namens het Prinses Beatrix Spierfonds de cheque in ontvangst uit handen van Rotaryclub voorzitter Hans Kooijmans. Naast de overhandiging van de cheque, werd in aanwezigheid van burgemeester Dominic Schrijer stilgestaan bij het vertrek van Leo van Namen als route-uitzetter van de Rally. Leo van Namen heeft samen met zijn familie alle 15 edities van de Rotary Rally uitgezet. Als dank voor alle inzet heeft de Rally wisselbeker officieel de naam ‘Leo van Namen wisseltrofee’ gekregen.

Dit jaar werd de Rotary Rally verreden in de streek Vijfheerenlanden. Zoals elk jaar was de Rally een gezellige en sportieve puzzelrit, waaraan deelgenomen kon worden met een 'gewone' auto in de Tourklasse of met een 'classic car' in de Vintageklasse. De winnaars van de Tourklasse waren dit jaar Wim en Tomas de Hoog, de winnaars van de Vintageklasse Pieter Rietberg en Fred Haak. Voor meer informatie over de Rotary Rally, zie www.rotaryrally.nl. Voor meer informatie over de spierziekte FSHD en het Prinses Beatrix Spierfonds, zie www.prinsesbeatrixspierfonds.nl.

Op de foto:
Bovenste rij, v.l.n.r.: Leo van Namen, Hans Kooijmans, Dominic Schrijer.
Onderste rij, v.l.n.r.: Anouska en Maureen Ramaker.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.