Evenementen, cultuur en sport op Beleef Zwijndrecht

27 september 2017 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Nieuwsgierig naar wat er te doen is in Zwijndrecht? De nieuwe website www.beleefzwijndrecht.nl geeft het antwoord. Hier vind je de evenementenkalender van Zwijndrecht, het aanbod aan culturele activiteiten en binnenkort ook het aanbod van sportorganisaties. De website is nog in ontwikkeling, maar liefhebbers kunnen er al veel informatie vinden.

De gemeente werkt er hard aan om op de website een zo compleet mogelijk beeld te geven van alle activiteiten. Dat doet zij niet alleen, maar samen met cultuur- en sportliefhebbers. Binnenkort start de campagne om organisatoren en verenigingen te activeren hun evenement of activiteit op de website te plaatsen.

Wethouder Jolanda de Witte (Sport en Cultuur) is nu al enthousiast over Beleef Zwijndrecht. "Het is alsof je een schouwburg-agenda opent. In een oogopslag zie je wat er allemaal te doen is in Zwijndrecht. Er gebeuren in onze gemeente heel veel leuke dingen en er was tot nu toe geen plek waar je zo actueel alle informatie bij elkaar kon zien."

De wens voor een evenementenkalender is opgenomen in het gemeenteraadsprogramma. Vorig jaar stelde de raad de Kunst- en Cultuurnota vast, waarmee de evenementenkalender een stapje dichterbij kwam. En eind dit jaar staat ook het sportaanbod op Beleef Zwijndrecht.

Jouw evenement op Beleef Zwijndrecht?
Heb je een evenement in Zwijndrecht dat je graag op beleefzwijndrecht.nl ziet staan? Dat kan! Ga naar het overzicht van evenementen en kies voor 'Evenement toevoegen'. Je moet jezelf eenmalig registreren om de evenementenpagina aan te maken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.