Vier promoties voor Twirlteam Accelerando

02 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Vier promoties voor Twirlteam Accelerando

ZWIJNDRECHT - Voor twirlteam Accelerando is het naseizoen goed van start gegaan. Zij namen deel aan een twirlwedstrijd in Maarsen en behaalde maar liefst 4 promoties. Er was een dubbele promotie voor Senna Baan, zij is met haar onderdelen I – en II baton gepromoveerd naar de intermediate. Anouk van der Waal promoveerde eveneens met het onderdeel II baton naar de Intermediate klasse. Het Ensemble met daarin Romy Kruyt, Larissa Leensvaar en Bonita de Ruiter promoveerde naar de klasse Senior Intermediate.

Ook waren er 3 nieuwe onderdelen die voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd. Als je een nieuw onderdeel start kom je altijd de eerste keer uit in de introductie klasse. Aan de hand van je optreden wordt je in een klasse geplaatst. Het bijzondere was dat er twee onderdelen zulke hoge punten scoorde dat zij gelijk naar de intermediate klasse promoveerde. Dit waren het duo Larissa Leensvaar en Amber van Ooijen met het onderdeel duo twirl en Tessa Veenstra behaalde hoge punten met haar Dance. Omdat er geen intermediate klasse is in de leeftijdsklasse juvenile blijft zij echter in de beginnersklasse.

De wedstrijd in Maarssen ging niet alleen met de promoties voorspoedig, ook werden er vele plaatsingen binnengehaald voor de Nederlandse Kampioenschappen. Deze worden later in het jaar gehouden in Almere.

Nieuwe leden zijn van harte welkom, kom gerust een kijkje nemen tijdens een van onze trainingen. De trainingen vinden plaats in ons clubgebouw ’t Hoff, Lindtsebenedendijk 149 te Zwijndrecht.

- Ouder dan 11 jaar? Kom dan langs op de dinsdag van 17:00 – 18:00 uur.
- Jonger dan 11 jaar? Kom dan langs op de woensdag van 17:00 – 18:00 uur.

Voor meer informatie kijk dan even op onze website: www.accelerandozwijndrecht.nl of neem contact op met Cobi de Ruiter telefoonnummer 06-24879572.

Zaterdag 28 oktober organiseert twirlteam Accelerando een twirlwedstrijd in de Develhal. Twirlteam Accelerando neemt dan maar liefst met 73 onderdelen deel aan deze wedstrijd, ook zijn er dan optredens van diverse twirlvereniging uit vele delen van Nederland.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.