Vier kampioenen gehuldigd bij CKV Albatros

02 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Vier kampioenen gehuldigd bij CKV Albatros

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag zijn er bij de Zwijndrechtse korfbalvereniging CKV Albatros weer vier kampioenen gehuldigd. Het eerste team wist bovendien ook twee punten mee te nemen uit Rhoon. 

C1 (foto boven), C2, E4 en F1 mochten afgelopen zaterdag bloemen en taart in ontvangst nemen, omdat zij de beste zijn gebleken in hun poule. C1 speelde thuis tegen Merwede en liet er geen gras over groeien en won ruim met 16-1. C2 maakte het een stuk spannender tegen PKC, maar trok gelukkig aan het langste eind, 11-10. E4 speelde ook tegen PKC en liet duidelijk zien wie de beste was, 14-1. Ook F1 wist hun kampioenswedstrijd gemakkelijk te winnen, 14-4 was de eindstand tegen PKC.

Het eerste team bouwde in Rhoon vanaf de 2-1 achterstand binnen 18 minuten een ruime voorsprong op: 5-12.  Bij rust was het 12-17. Na rust klampte RWA bij 19-21 en 22-24 nog een keer aan, maar Albatros speelde de wedstrijd degelijk uit: 26-29.

Het 2e gaf een mooie voorsprong helemaal uit handen en verloor de wedstrijd bij RWA 2 onnodig met 21-19. De grootste uitslag kwam op naam van het 3e dat Olympia 2 met 29-9 afdroogde met interimcoach Erik Jan Ammerlaan.

Verder mooie overwinningen voor B1, D1 en D2. B1 speelde een super spannende wedstrijd tegen Vriendenschaar. B1 pakte een 8-4 voorsprong, maar liet Vriendenschaar terugkomen in de wedstrijd en zelfs een voorsprong pakken. Albatros hield echter het hoofd cool en pakte de voorsprong terug en wint uiteindelijk met 11-9. D1 speelde een zeer sterke wedstrijd tegen Maassluis, 16-6 en D2 pakt twee punten tegen de koploper. Door deze 3-1 winst op ACKC staat D2 nu samen met ACKC aan kop!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.