Team Juvenile van muziek- en twirlvereniging Celebration plaatst zich voor NK twirl

05 oktober 2017 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - In het weekend van 1 oktober 2017 heeft twirlvereniging Celebration uit Zwijndrecht zich goed vertegenwoordigd op een twirlwedstrijd te Maarssen. Met onder andere solistische onderdelen en teams zijn er promoties behaald. Plaatsingen voor de Nederlandse Kampioenschappen en veel podiumplaatsen.

De verrassing van de dag werd gebracht door de allerjongste van de vereniging. Het large team Juvenile, bestaande uit 15 meiden in de leeftijdscategorie van 4 tot 13 jaar, heeft zich weten te plaatsen voor de aankomende Nederlandse Kampioenschappen in Almere in het weekend van 16 en 17 december 2017. 

Ook op de andere onderdelen hebben de meiden goed gescoord. In de 1 baton is Wendy Schuiling geëindigd op een derde plek in de Junior Beginner. In de Junior Intermediate is Eva Helmink tweede geworden en Alissa de Vries is geëindigd op een eerste plaats. Beiden hebben zich weten te plaatsen voor de Nederlandse Kampioenschappen in januari. In de Senior Beginner is Jinke Oostvogel geëindigd op een tweede plaats en is Kelsey Stok haar voorbij gegaan naar een eerste plaats.

In de Senior Intermediate is Kelly Bettonvil derde geworden in een zeer sterke poule. Op het onderdeel 2 baton is Esmee de Borst eerste geworden in haar categorie en Alissa de Vries is in de Junior Intermediate geëindigd op een tweede plaats.

Op het onderdeel Duo Twirl zijn Eva Helmink en Dianne Kerkhof eerste geworden en hebben zij zich ook als duo weten te plaatsen voor de Nederlandse Kampioenschappen in januari.

Ook de jongste dames mochten weer meedoen en hun routine laten zien. Bindi van Rijs is geëindigd op een derde plaats, Yselle Kleingeld is geëindigd op een gedeelde 6e plaats en Isa van Gelder is geëindigd op een 9e plaats.

Isis Plaisier wist eerste te worden in haar categorie op het onderdeel Solo Dance Twirl en wist ook nog te promoveren naar een hogere klasse. Isa Hoffman is in haar categorie tweede geworden en kreeg een mooie zilveren medaille. Gwen Gallagher is in de Juvenile Beginner tweede geworden. Sam Euser en Caressa Gerards wisten te eindigen op een mooie 3e en 2e plaats. Danique Kooimaan is in de preteen beginner geëindigd op een vierde plaats. Dianne Kerkhof is in haar categorie geëindigd op een derde plaats.

In de duo dance twirl wisten Esmee de Borst en Isis Plaisier zich naar een eerste plaats te werken. Ook promoveerde zij naar een hogere klasse. Sam Euser en Jill Roeland hebben de bronzen medaille verdient voor hun optreden. Bij de teams is het Dance Team B tweede geworden en zij kregen een grote beker.

De wedstrijd in Maarssen heeft voor vele mooie resultaten gezorgd en het harde werken van de meiden beloond. De instructie is trots op alle meiden en met z’n alle zetten we vol goede moed het seizoen voort.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.