Burgemeester bezoekt 100-jarige mevr. Mutsaars-Benjamin

06 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Burgemeester bezoekt 100-jarige mevr. Mutsaars-Benjamin

ZWIJNDRECHT / DORDRECHT - Woensdag 4 oktober jongstleden bezocht burgemeester Dominic Schrijer mevrouw A.F. Mutsaars-Benjamin om haar namens het gemeentebestuur te feliciteren met haar 100-ste verjaardag.

Mevrouw heeft negen kinderen die bijna allemaal ook aanwezig waren. Er werd voor haar een feestelijke bijeenkomst georganiseerd in het verzorgingscentrum De Lindonk waar zij omringd en verwend werd door haar naasten!

Fotobijschrift: Mevrouw Mutsaars-Benjamin samen met de burgemeester omringd door familieleden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.