Start buurtbibliotheek in Heer Oudelands Ambacht

09 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Start buurtbibliotheek in Heer Oudelands Ambacht

ZWIJNDRECHT - Op initiatief van mevrouw Bakker is de 1e buurtbibliotheek in Heer Oudelands Ambacht gestart.  Met een beperkte financiële bijdrage van € 7,50 van het wijkplatform Heer Oudelands Ambacht is een kastje gekocht bij de Kringloopwinkel. Het kastje is gevuld met boeken van buurtbewoners en dagelijks is er ook het AD De Dordtenaar te vinden.

Bewoners kunnen gratis een boek of de krant te lenen, maar kunnen er ook boeken neerleggen voor andere bewoners. Zeker kinderboeken zijn nog van harte welkom.De buurtbibliotheek is te vinden aan de Sonate 10. Er staat ook een bankje in de zon, dus de krant kan ook ter plekke gelezen worden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.