Gemeente Zwijndrecht trakteert mantelzorgers op high tea

16 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Gemeente Zwijndrecht trakteert mantelzorgers op high tea

ZWIJNDRECHT - Op de Dag van de Mantelzorg, vrijdag 10 november 2017, trakteert de gemeente Zwijndrecht mantelzorgers op een gezellige high tea. In Nederland zorgen 3,7 miljoen mensen voor een ander. Deze zorg richt zich over het algemeen op bekenden en daarom vinden mantelzorgers hun werk vaak vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Om de waardering voor deze zorg uit te spreken, zet de gemeente Zwijndrecht de mantelzorgers in het zonnetje met een high tea.

Met elkaar in gesprek
De gemeente Zwijndrecht hoort graag wat er onder mantelzorgers leeft en wat zij nodig hebben om (zorg)taken uit te blijven voeren. Daarom is er tijdens de high tea gelegenheid hierover in gesprek te gaan met wethouder Jolanda de Witte (Zorg en welzijn). We staan stil bij het waardevolle werk dat u als mantelzorger verricht en hoe u deze zorg kunt delen. Bijvoorbeeld met familieleden, vrienden, buren, maar misschien ook met het Vivera Wijkteam, andere professionals of vrijwilligers. Kortom: ervaringen en gedachten wisselen, ideeën opdoen en zorg delen in een andere setting.

Aanmelden
De high tea vindt plaats van 14.00 – 16.00 uur in het Develpaviljoen, Parklaan 1, Zwijndrecht. Mantelzorgers die geregistreerd staan bij MEE Drechtsteden krijgen een uitnodiging met aanmeldinstructies. Staat u als mantelzorger (nog) niet geregistreerd, maar heeft u wel interesse? Meld u dan uiterlijk woensdag 18 oktober aanstaande aan. Dit kan door een e-mail te sturen naar: secretariaat@zwijndrecht.nl met als onderwerp 'high-tea 10 november'.

Schriftelijk aanmelden kan ook via het volgende adres (postzegel niet nodig): Gemeente Zwijndrecht, Afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling, T.a.v. Paul Maurits, Antwoordnummer 60, 3330 VB  Zwijndrecht

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.