Groen doen we Samen

18 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Groen doen we Samen

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 7 oktober werd de zesde Duurzaamheidsmarkt georganiseerd door de Stichting Natuur & Landschap in winkelcentrum Walburg. Bij de stand van de gemeente werden bomen uitgedeeld onder het motto: “Groen doen we samen”.

Met elkaar werken we hard aan het groen in de openbare ruimte. Een groene omgeving is mooi en belangrijk voor het milieu en de gezondheid. In de tuinen zien we alleen steeds meer steen. Op de duurzaamheidsmarkt enthousiasmeerden wethouder Jacqueline van Dongen (Groen) en medewerkers van de gemeente inwoners voor meer groen in de tuin. Ze deelden daarom verschillende boompjes, hortensia’s, vlinderstruiken of bloembollen gratis uit.

Collega’s van de buitendienst gaven hierbij vakkundig advies. De actie werd enthousiast ontvangen: “Normaal moet ik betalen voor een boom en krijg ik niet zulk goed advies!”. Het ‘geef groen’ heeft inmiddels een mooie plek gekregen bij de ontvangers.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.