Nieuwe Column van Chris Moorman: Het trouwlaantje was prachtig

23 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Nieuwe Column van Chris Moorman: Het trouwlaantje was prachtig

ZWIJNDRECHT - Chris Moorman heeft weer een nieuwe column op Zwijndrecht.net geplaatst: "Het is al weer herfst al zou je dat de laatste tijd niet merken. Nu is het niet raar dat het dit lekkere weer is rond deze tijd maar het is wel uitzonderlijk warm. Vroeger kon je met weer-spreuken redelijker wijs uit de voeten maar met de veranderingen op wereldschaal is dat wat lastiger......."

Lees hier de volledige column van Chris Moorman.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.