Twirlteam Accelerando blijft promoties behalen

23 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Twirlteam Accelerando blijft promoties behalen

ZWIJNDRECHT - Zondag vijftien oktober heeft Twirlteam Accelerando deelgenomen, aan een twirlwedstrijd die werd gehouden te Zuidland. Deze dag werden er door de jeugdleden van Twirlteam Accelerando,  maar liefst vijf promoties binnen gesleept. De jeugdige meiden zijn gepromoveerd naar de hoogste klasse binnen de twirlsport.

Nienke van Cuijlenburg is met haar onderdeel I baton Peewee naar de hoogste klasse. Met hetzelfde onderdeel wist Senna Baan zich naar de hoogste klasse in de Preteen te werken. Roxanne Seelbach die uitkomt in de Peewee klasse Dance heeft haar routine op muziek uit de musical Pinokkio en deze werd zeer netjes door haar uitgevoerd,  dit kon de jury waarderen met een promotie. Esmee Veenstra die onlangs is gestart met het onderdeel II baton mag voortaan ook in een hogere klasse uitvoeren.
Voor het eerst nam Jenna Lioni deel aan een twirlwedstrijd. Zij is nu bijna een jaartje lid van de vereniging en werd na haar debuut direct geplaatst in de hoogste klasse in de Juvenile. Dit is wel een hele knappe prestatie.

Twirlteam Accelerando heeft naast hun trainsters ook een hele crew achter zich staan. Deze crewleden zorgen ervoor dat alle meiden correct het veld op gaan, zo verzorgen zij de make-up, de wedstrijdkleding en verrichten zij allerlei klusjes achter de schermen. De crew bestaat uit de volgende personen: Jolanda Leensvaar, Kitty Pap, Linda Peiman en Berry Hartkamp. Ook de komende wedstrijden zijn zij weer van de Partij.

Zaterdag 28 oktober organiseert Twirlteam Accelerando haar eigen wedstrijd in de Develhal te Zwijndrecht. Zij zijn nog op zoek naar nieuwe leden voor de diverse teams. Lijkt twirlen je leuk of wil je meer te weten komen over onze vereniging? Kom dan zaterdag 28 oktober langs in de Develhal of kijk voor meer informatie op www.accelerandozwijndrecht.nl

Bron foto: Accelerando.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.