Gemeente huldigt turner Bart Deurloo

24 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Gemeente huldigt turner Bart Deurloo

ZWIJNDRECHT - Het gemeentebestuur huldigt vanavond, dinsdagavond 24 oktober 2017 om 20.00 uur turner Bart Deurloo voor het behalen van zijn bronzen medaille tijdens de wereldkampioen-schappen turnen.

De 26 jarige turner Bart Deurloo heeft al heel wat uitstekende turnprestaties op zijn naam staan. Tijdens de wereldkampioenschappen van 2 tot en met 8 oktober 2017 in Montreal in Canada heeft hij een medaille aan zijn erelijst toegevoegd. De voor de Zwijndrechtse turnvereniging O&O uitkomende sporter is de 3e van de wereld geworden op de rekstok. Bijzonder feit is dat er sinds 2007 weer twee Nederlandse mannen in de finale aan de rek stonden. Epke Zonderland heeft een zilveren plak gehaald. Vanavond om 20.00 uur wordt er in de raad stilgestaan bij de prachtige prestatie van Bart Deurloo. Hij wordt gehuldigd in de raadzaal van het gemeentehuis in Zwijndrecht.

Bron foto: Gemeente Zwijndrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.