Directeur Sandor van der Laan van Basisschool Develhoek in bloemen gezet

25 oktober 2017 door Hennie van der Zouw
Directeur Sandor van der Laan van Basisschool Develhoek in bloemen gezet

ZWIJNDRECHT - In september jongstleden ontving de directeur Sandor van der Laan van basisschool Develhoek in Zwijndrecht een anonieme brief over een zieke vader. De onbekende briefschrijver beschuldigde deze vader ervan in het geheel niet ziek te zijn, omdat hij activiteiten met zijn kinderen ondernam. Dit schoot bij Van der Laan in het verkeerde keelgat en hij besloot het publiekelijk voor de zieke vader op te nemen. Met deze actie ontving hij al de benodigde bijval.

Ook de PvdA waardeerde het gedrag van de directeur en besloot hem een pluim te geven en in de bloemen te zetten. Namens de PvdA Zwijndrecht overhandigden Siham Berrag-Nahari, André Veth en Nelleke den Boer een boekenbon en rozen aan Van der Laan. De boekenbon gaat de directeur voor zijn school gebruiken. Tijdens het werkbezoek kwam ook de noodzaak van een gymvoorziening in Heer Oudelands Ambacht aan de orde.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.