De Open Atelierroute komt er weer aan

27 oktober 2017 door Josette Huisman
De Open Atelierroute komt er weer aan

ZWIJNDRECHT -  Liefhebbers van kunst hebben op 4 en 5 november voor de zevende keer de unieke kans om naar kunst te kijken. De Open Atelierroute is een leuke gelegenheid om in het atelier of huis van de deelnemende kunstenaar met de kunstenaar in gesprek te komen over diens werk. De atelierroute biedt een inspirerend en divers overzicht van de regionale kunstenaars.

De Open Atelierroute zal officieel geopend worden op vrijdag 3 november van 16.30 tot 18.30 uur door wethouder Jolanda de Witte.

Zaterdag en zondag van 11:00 - 17:00 uur kunt u kijken en binnen stappen bij de kunstenaars. Elke locatie wordt gemarkeerd door een vlag. Een mooi startpunt van de route is de overzichtstentoonstelling van alle deelnemende kunstenaars in KunZt, in het oude raadhuis aan de Burgemeester de Bruïnelaan 45.

Een folder met plattegrond van de route zal verkrijgbaar zijn bij de deelnemende locaties en bij KunZt. Op de website van Atelierroute Zwijndrecht kunt u onder ‘kunstenaars’ informatie over hen vinden en foto’s van hun werk zien.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.