Burgemeester Dominic Schrijer bezoekt 65-jarig bruidspaar De Jong-van Batenburg

01 november 2017 door Hennie van der Zouw
Burgemeester Dominic Schrijer bezoekt 65-jarig bruidspaar De Jong-van Batenburg

ZWIJNDRECHT - Woensdag 25 oktober 2017 bracht burgemeester Dominic Schrijer een bezoek aan de heer en mevrouw de Jong-van Batenburg om hen namens het Gemeentebestuur van harte te feliciteren met hun 65-jarig huwelijk op 11 oktober 2017. 

Met familie, kinderen en kleinkinderen had het echtpaar een mooie feestelijke dag gehad. De burgemeester en de heer de Jong kennen elkaar van de jaarlijkse Veteranendag die de Gemeente Zwijndrecht samen met de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht organiseert. De heer de Jong wist prachtige verhalen en herinneringen op te halen vanuit zijn Veteranentijd.

Bron foto: Gemeente Zwijndrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.