Burgemeester Dominic Schrijer bezoekt 60-jarig bruidspaar De Waard-Henzen

01 november 2017 door Hennie van der Zouw
Burgemeester Dominic Schrijer bezoekt 60-jarig bruidspaar De Waard-Henzen

ZWIJNDRECHT - Woensdag 25 oktober 2017 bezocht burgemeester Dominic Schrijer de heer en mevrouw de Waard-Henzen om hen namens het gemeentebestuur van harte te feliciteren met hun 60-jarig huwelijk op 19 oktober 2017.

Het bruidspaar heeft met familie, kinderen en kleinkinderen een feestelijke dag gehad die werd afgesloten met een wok-diner. Tijdens het bezoek werden vele herinneringen gedeeld over het 'oude' Zwijndrecht. De heer de Waard is in zijn werkzame bestaan onder andere marktmeester in Rotterdam geweest en later ook in Zwijndrecht.

Bron foto: Gemeente Zwijndrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.