O&O geplaatst voor NK-Clubteams

06 november 2017 door Hennie van der Zouw
O&O geplaatst voor NK-Clubteams

ZWIJNDRECHT - De jongens/herenselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O heeft voorbije weekend in Hoofddorp met zes teams deelgenomen aan de kwalificatiewedstrijden voor het Nederlands kampioenschap voor clubteams. Alle zes wisten zich te plaatsen voor de eindstrijd die plaats vindt op 19 november a.s. in Amsterdam.

Het team bestaande uit Jens van der Helm, Thijs Oosterling, Bart de Ruiter en Thomas Kok kwam in deze kwalificatiewedstrijd op niveau 4 met 213,750 punten als beste uit de strijd. Het tweede team samengesteld met de turners Thomas van der Helm, Luuk van aaij, Dennis Swinkels en Jordy Hagestein noteerde op dit niveau een zesde plaats. Zij turnden 191,350 punten bijeen.

Een eerste plaats werd ook behaald op niveau 8. Dit team bestond uit Paul de Jongh, Gijs Zijderveld, Ian Wever, Bodi Winkler, Jelle van der Zouwen en Tristan Massie. Zij kwamen tot een score van 192.950.

Het niveau-7-team geformeerd met de jongens Koen Kappetijn, Ruben Reedijk, Bram van Gemert, Leon van der Wel, Sebastiaan Pel en Jelle van der Lans eisten met 195,050 de tweede plaats voor zich op.

De pupillen Daans Eshuis, Viktor Koonings, Salaheddine Benchikhi, Robin Renema en Nicolas Quist vormden het team op niveau 15 en eindigden met 302,467 punten op de vierde plaats.
De instappers Joëwi Edhie Hoessein, Siem van Vliet, Olivier Kijkuit, Stijn Ammerlaan en Christopher Brumond turnden op niveau 16 310,500 punten bijeen, goed voor een vijfde plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.