Zaalcompetitie van start voor Albatros

06 november 2017 door Hennie van der Zouw
Zaalcompetitie van start voor Albatros

ZWIJNDRECHT - Voor alle korfballers in Nederland en dus ook die van Albatros gaat zaterdag 11 november de zaalcompetitie van start. De Zwijndrechtse club zal met 39 teams aan de competitie gaan deelnemen en haar thuiswedstrijden spelen in de Develsteinhal, de Walburghal en de Develhal.
De jeugdteams E4, E5 en F5 openen zaterdag het bal om 9 uur in de Develsteinhal en hierna zullen nog 15 teams namens de rood-witten in het strijdperk treden.

In de middag komt de jurytafel in actie wanneer om 15.05 uur A1 in de Overgangsklasse C aantreedt tegen het sterke Die Haghe. Het 2e seniorenteam, dat afgelopen zaterdag Tilburg 2 in een oefenwedstrijd met 20-30 klopte, ontmoet om 16.40 uur VEO 2 en om 18.00 uur staat de wedstrijd tussen de standaardteams van Albatros en de Voorburgse ploeg op het programma.

Fotobijlage: de Albatrosselectie is na een intensieve oefenperiode klaar voor de zaalcompetitie

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.