Burgemeester Dominic Schrijer bracht verrassingsbezoek aan 60-jarig bruidspaar Sprangers

09 november 2017 door Hennie van der Zouw
Burgemeester Dominic Schrijer bracht verrassingsbezoek aan 60-jarig bruidspaar Sprangers

ZWIJNDRECHT - Burgemeester Dominic Schrijer bracht op maandag 30 oktober een verrassingsbezoek aan het 60-jarig bruidspaar Sprangers. Het echtpaar was door hun kinderen en kleinkinderen het weekend ervoor al verrast met allerlei feestelijkheden.

Op de dag zelf kwamen de kinderen nog even langs met echtgenoten om hun ouders nogmaals te feliciteren en werd het echtpaar blij verrast toen de burgemeester ineens op de stoep stond. De burgemeester heeft hen namens het gemeentebestuur de hartelijke felicitaties overgebracht! Zeer geanimeerd spraken zij over het "oude" Zwijndrecht en de veranderingen die het bruidspaar allemaal heeft meegemaakt in Zwijndrecht.

De heer Sprangers vertelde onder andere over zijn carrière bij de gemeente Zwijndrecht, zijn mooie verhalen en herinneringen met wel 4 burgemeesters (Slobbe, Douma, Pijl Hogeweg en Corporaal). Ook vertelde hij over zijn hobby als duivenmelker, zoals hij deze al sinds zijn jonge leeftijd beoefend.

Bron foto: Gemeente Zwijndrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.