Dertig jaar 'Dagactiviteiten' van de Swinhove Groep

10 november 2017 door Hennie van der Zouw
Dertig jaar 'Dagactiviteiten' van de Swinhove Groep

ZWIJNDRECHT - Op donderdag 9 november werd op de Swinhove Groep locatie De Lindonk het 30 jarig bestaan van de afdeling Dagactiviteiten gevierd. Ook werd stilgestaan bij de nieuwe behuizing voor de afdelingen Dagbesteding voor cliënten met een somatische aandoening en voor cliënten met een dementieaandoening.

Deze afdelingen bieden senioren, die om uiteenlopende redenen extra ondersteuning en begeleiding nodig hebben, een aangename dag.

Wethouder Jolanda de Witte feliciteerde de Dagactiviteiten met het jubileum. Zij sprak haar waardering uit voor de mogelijkheid voor deze inwoners van Zwijndrecht om er even tussenuit te zijn en dat heel veel mensen er door de jaren heen gebruik van hebben gemaakt.

Swinhove Groep bestuurder Lilian Bouman zei trots te zijn op haar medewerkers en op de vernieuwde behuizing in De Lindonk. Onder het genot van gezellige muziek en (alcoholvrije) bubbles met een hapje maakten de cliënten van deze dagbestedingsgroepen en een leuk feestje van.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.