Ook dit jaar weer een bedrijvensoftbaltoernooi bij HSV Zwijndrecht

11 februari 2015
Ook dit jaar weer een bedrijvensoftbaltoernooi bij HSV Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Sedert jaren organiseert de honkbal- en softbalvereniging Zwijndrecht in de maand juni/juli een bedrijvensoftbaltoernooi.
De laatste jaren is dit toernooi gehouden op vrijdag in de namiddag en avond.

Op 15 september 2015 bestaat hsv Zwijndrecht 50 jaar. In het kader van dit jubileum wil het bestuur van de vereniging naast een bedrijvensoftbaltoernooi ook een bedrijvensoftbalcompetitie organiseren in de maanden mei t/m september 2015 (m.u.v. de vakantie). De speeldag wordt vrijdag vanaf 16.30 uur. De opzet is dat elk team éénmaal in de drie weken een wedstrijd speelt op het terrein van hsv Zwijndrecht.

Om een dergelijke competitie te doen slagen is de deelname van bedrijven van belang. Het bestuur van de vereniging vraagt daarom aan de Zwijndrechtse  bedrijven of ze met een team (of meerdere teams) aan de te organiseren bedrijvensoftbalcompetitie zouden willen deelnemen. Er is besloten om geen bijdrage te vragen aan deze eerste bedrijvensoftbalcompetitie, ondanks een lekker bitterbalgarnituur na elke gespeelde wedstrijd. Er zal gestreefd worden naar vier wedstrijden per team, met eventueel een finale.

Voor nadere inlichtingen kunt u bellen naar 078-6123102 of 06-47998816 of via e-mail: wedstrijdsecretaris@hsvzwijndrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.