Honkbal- en softbalkenner Bram de Muijnck naar Armenie

20 februari 2015
Honkbal- en softbalkenner Bram de Muijnck naar Armenie

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 14 februari is Bram de Muijnck, op Zwijndrecht.net bekend van zijn verhalen en foto's rondom honkbal en softbal, voor zijn werk vertrokken naar Armenie.

Bram schrijft in zijn blog hierover het volgende: "Als Senior expert bij de vrijwilligersorganisatie PUM (Programma Uitzending Managers) ga ik naar Armenië. In de Lori provincie is het toerisme sterk gegroeid. In 6 dorpen zijn tal van Bed & Breakfast bedrijven geopend. Vanuit SMEDNC (Small Medium Entrepreneurship Development National Center ) is het verzoek gekomen om deze bedrijven een zetje in de goede richting te geven. Dit zal ik gaan doen door de B&B’s te bezoeken en ze adviezen te geven om hun bedrijf beter in de markt te zetten".

"Vandaag, zaterdag 7 februari, heb ik mijn workshops naar de lokale vertegenwoordiger gestuurd die ze gaat vertalen in het Armeens. De workshops hebben de onderwerpen Hospitality, Marketing & Sales, Social Media en PR gekregen. Degene die mij een beetje kennen zal het niet verbazen dat ik mijn fotocamera en filmcamera meeneem. Het is best mogelijk dat er ergens een gaatje vrij is om een extra workshop, hoe maak je een eenvoudig promotiefilmpje van je B&B, te geven. Het wordt een prachtige uitdaging in een van de mooiste gebieden van Armenië, vlak tegen de grens van Georgië aan."

Foto en tekst: Bram de Muijnck. Op de foto ziet u Bram temidden van zijn leerlingen.

Wilt u de reis van Bram volgen klik dan hier

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.