Slechte Moederdag voor Honkbal en Softbal HSV Zwijndrecht

12 mei 2015

ZWIJNDRECHT - Zowel de honkballers als de softbalsters van HSV Zwijndrecht moesten op Moederdag de punten aan de tegenstanders laten. De honkballers liepen in Schijndel tegen Starlights tegen hun eerste puntverlies op en de softbalsters moesten in Oosterhout tegen Twins in beide wedstrijden nipt de zege aan de tegenstander laten.

De softbalsters van HSV Zwijndrecht hebben in beide wedstrijden kansen gehad op een beter resultaat. In de eerste wedstrijd werd lang een 0-2 voorsprong gekoesterd, maar een slechte inning deed de wedstrijd kantelen (5-2 nederlaag). In de tweede wedstrijd was het tegen de kampioen van vorig jaar (Twins) weer een close game. Met een 2-1 voorsprong ging Twins de slotfase in, maar ondanks dreiging van Zwijndrecht kon Twins de voorsprong vasthouden.

Op Hemelvaartsdag (Donderdag 14 mei a.s)  speelt Zwijndrecht thuis om 14.00 uur tegen Centrals en zaterdag, 16 mei a.s. om 13.00 uur volgt in Capelle aan den IJssel de dubbel tegen Euro Stars.

De honkballers van HSV Zwijndrecht gingen als trotse koploper naar Schijndel om tegen Starlights te spelen. De Brabanders hadden echter weinig moeite met de worpen van de Zwijndrechtse werpers en scoorden er lustig op los. Daarbij geholpen door wat fouten in de Zwijndrehtse verdediging. Aan Zwijndrechtse kant liet men aanvallend zich ook niet onbetuigd, onder meer door weer een homerun van Percy Isenia. Maar uiteindelijk was het niet genoeg en werd met een 14-11 nederlaag afgesloten.

Zondag 17 mei a.s speelt HSV Zwijndrecht om 14.30 uur thuis tegen Tilburg.

foto Rob Hulshoff

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.