Gebrek aan scherpte kost korfballers sv Conventus punten

20 november 2017 door Hennie van der Zouw
Gebrek aan scherpte kost korfballers sv Conventus punten

ZWIJNDRECHT - De korfballers van sv Conventus hebben hun eerste nederlaag van het zaalseizoen geleden. Het team miste tijdens de wedstrijd in Diemen volledig de scherpte, waardoor het geen vuist kon maken richting tegenstander DKV  Victoria.

Het team wist dat tegenstander DKV een één van de voornaamste concurrenten zou worden voor de hoogste posities in het kampioenschap. De tegenstander was dan ook aan de hand van videobeelden uitgebreid geanalyseererd, waardoor het team wist wist waar het gevaar vandaan kwam.

Conventus begon echter ongeconcentreerd aan de wedstrijd, met als gevolg dat het team al binnen drie minuten tegen een 3 - 0 achterstand aankeek. Hierop konden de Zwijndrechtse spelers zich nog sterk herpakken en kwamen terug tot 3 - 3, maar het zou niet lang meer duren totdat het spel weer inzakte. Het team maakte veel fouten en verkeerde keuzes, terwijl de kansen niet afgerond werden. Dit met als gevolg dat tegenstander DKV het niet meer moeilijk zou worden gemaakt en de achterstand al snel groeide. De strijd eindigde voor Conventus dan ook in een 27 - 16 nederlaag.

Scores sv Conventus
Selma van Putten 4x, Thomas Streefkerk 3x, Nico Philippo 2x, Walter Slingerland 2x, Danny van Antwerpen 1x, Luuk van de Pol 1x, Priscilla Zwijlmans 1x, Sharon van Antwerpen 1x, Luuk de Ruiter 1x

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.