'End Polio Now' Tulpenbollen poten voor het goede doel

23 november 2017 door Hennie van der Zouw
'End Polio Now' Tulpenbollen poten voor het goede doel

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 25 november aanstaande poten leden van Interactclub Zwijndrecht in samenwerking met Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel 750 ‘End Polio Now’ tulpenbollen in een plantsoenstrook bij de Pieter Zeemanstraat in Zwijndrecht.

De speciale ‘End Polio Now’ tulpenbollen zijn aangekocht door de Rotaryclub en worden gepoot door leden van de Interactclub (de jeugdafdeling van de Rotary). Het PAK AAN! team van de gemeente Zwijndrecht heeft ondersteuning geboden met het zoeken naar een geschikte locatie voor de tulpen.
Door middel van deze actie wordt niet alleen het goede doel ‘End Polio Now’ financieel ondersteund en wordt bewustwording gecreëerd voor polio, maar kunnen zowel de bewoners rond de Pieter Zeemanstraat als de voorbijgangers in het voorjaar genieten van de bloeiende tulpen.

Voor meer informatie over ‘End Polio Now’, zie www.endpolio.org.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.