Goede start bij eerste plaatsingswedstrijden

27 november 2017 door Hennie van der Zouw
Goede start bij eerste plaatsingswedstrijden

ZWIJNDRECHT - Bij de in Bergschenhoek gehouden eerste NK-plaatsingswedstrijd individueel turnen is de meisjes- en damesselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O succesvol van start gegaan. Zij wist daarbij beslag te leggen op één gouden , twee zilveren en een bronzen medaille.
Het goud kwam op naam van Anniek Postema. In de klasse senior-C overtuigde zij met 45,833 punten. Bij de senioren-B pakte Renate van ’t Hof het zilver. Haar puntentotaal kwam uit op 45,934. Zilver was er ook voor Dunya Bezemer. In de categorie Instap-N3 turnde zij een fraaie score van 48,425 punten bijeen. Het brons was tenslotte voor Milou Antheunisse. Zij bond de strijd aan bij de senioren-C en zette een score van 43,550 punten neer.

Verder gaan door naar de tweede plaatsingswedstrijd: Lisa Hendrikse, Jente van der Kruk, Sabrina Weijer (allen senior-B), Suzanne Kunsel, Suzanne Tol, Jara van Dijk, Elianne Stehouwer (allen senior-C), Asley Soares, Anouk Tieman, Sydney van der Burg (allen jeugd-N3), Ilse Standhardt (pupil-2-N2), Abigail Koch (instap-N3), Feline Kouwenhove, Imani Vers (instap-N2).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.