Wisselende resultaten Albatrosteams

27 november 2017 door Hennie van der Zouw
Wisselende resultaten Albatrosteams

ZWIJNDRECHT - Er waren afgelopen zaterdag wisselende resultaten voor de korfballers van Albatros. Bijna alle selectieteams lieten het zaterdag afweten met nederlagen voor S1, A1, B1, C1 en F1. D1 en E1 wisten hun wedstrijd wel te winnen, evenals alle overige E-teams die in het veld kwamen.
E1 had sowieso een goede week met de winstpartij op donderdag (19-11 tegen GKV E2) en op zaterdag werd PKC E3 met 5-20 verslagen. Ook veel doelpunten voor E4 dat met de 19-6 winst op PKC E6 ongeslagen blijft.

Bij de seniorenteams de derde winstpartij op rij voor senioren 4 dat RWA 4 met 22-15 versloeg en voor senioren 7 en 9. Het 7e scoorde zaterdag het meest in de met 23-16 gewonnen wedstrijd tegen Oranje Wit 6. Het 9e maakte het eindelijk weer eens spannend en zag Jovanka de winnende 20-19 treffer scoren tegen ONDO 5.

Senioren 5 en 6 wonnen met respectievelijk 14-18 van PKC 10 en met 15-7 van SKV 2. Het 3e speelde tegen KCR 3 dat een partij anti-korfbal op de mat legde. Helaas werd door de arbiter niet tegen het ruwe spel van de gasten opgetreden en tot overmaat van ramp ging de wedstrijd in de slotminuut nog verloren: 16-167.

Senioren 2 bleef ongeslagen dankzij de 17-17 puntendeling bij Vriendenschaar 2. Het werd in Hardinxveld een wedstrijd met een wisselend scoreverloop waarbij Albatros moeite had om tegen de mindere tegenstander het spel te maken. De puntendeling werd met mixed feelings aanvaard.
De vroeger vaak zo sprankelende derby tussen Vriendenschaar en Albatros werd dit keer in de Wielewaal een bloedeloze strijd. Albatros, met opnieuw invalcoach Timon Lommers aan het roer, leek ongeïnspireerd en gaf de thuisploeg in de eerste helft teveel ruimte om van afstand aan te leggen (rust: 14-9). Het gat werd hierdoor snel te groot en kon in de tweede helft niet meer gedicht worden: 22-15.
A1 kwam tot een keurige 18 doelpunten tegen KCC maar dit was niet voldoende voor de winst: 26-18. A2 en Kinderdijk A2 deelden de punten in een doelpuntrijk duel: 21-21. B1 kwam ruim tekort tegen Vitesse (21-12) en C1 leed een zeldzame nederlaag: 12-11 bij Sporting Delta C1.

D1 was in de eerste helft tegen GKV D1 nog niet erg scherp (6-4), maar maakte in de tweede helft korte metten met de Gorkumse tegenstander: 19-7. Maandagavond wacht in Hardinxveld de bekerstrijd met Vriendenschaar D1.

Ook werden er prima overwinningen geboekt door B2 dat revanche nam op de eerdere nederlaag tegen DSO B1 (9-12) en B3 dat koploper Good Luck B1 met 7-5 klopte. Amber werd met drie treffers topscorer. C2 rolde Maassluis C2 met 0-15 op en ook D3 en F2 wonnen hun wedstrijden en blijven hierdoor ongeslagen in de zaalcompetitie. Albatros telt na drie speelweekeinden nog twintig ongeslagen teams.

Fotobijschrift: E1 dat afgelopen week twee keer speelde en twee keer won!

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.