Burgemeester bezoekt 60 jarig bruidspaar Boogert-Kleinjan

27 november 2017 door Hennie van der Zouw
Burgemeester bezoekt 60 jarig bruidspaar Boogert-Kleinjan

ZWIJNDRECHT - Donderdag 16 november 2017 bezocht burgemeester Dominic Schrijer het 60-jarige bruidspaar Boogert-Kleinjan om hen te feliciteren namens het gemeentebestuur. Het bruidspaar heeft het huwelijksjubileum dinsdag 14 november 2017 samen met hun kinderen en kleinkinderen gevierd.

Tijdens het bezoek van de burgemeester haalde het bruidspaar plezierige herinneringen  op over de mooie vakanties in Zeeland en vertelden ze over de gebouwen zoals zalencentrum  De Vonkenberg en de veilinghal die er niet meer zijn. Op de plek van de veilinghal, die dienst deed als groente- en fruitveiling, woont het echtpaar nu al vele jaren met zeer veel plezier in een appartement. De heer Boogert is als geboren en getogen Dordtenaar in 1956 naar Zwijndrecht verhuisd. Mevrouw Boogert heeft haar jeugd doorgebracht in Zwijndrecht. Zij vertelde dat haar vader melkboer was en dat zij met hem meeging op de melkkar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.