Welkom aan Novak Stepanov: Het 600e lid van VV Groote Lindt

30 november 2017 door Hennie van der Zouw
Welkom aan Novak Stepanov: Het 600e lid van VV Groote Lindt

ZWIJNDRECHT - Op woensdag 29 november werd Novak voor aanvang van de training warm welkom geheten als 600e lid van VV Groote Lindt. Marcel Mourik (bestuurslid Sponsoring & PR) mocht Novak namens hoofdsponsor ING en kledingsponsor Quick - Q1905 een mooie spaarpot, een voetbal en handschoenen overhandigen.

Het gaat goed met Groote Lindt. Iedereen is trots op de resultaten die er tot nu zijn bereikt. De contractverlenging met hoofdsponsor ING, een prachtig complex en meer dan 200(!) vrijwilligers gaan er zeker voor zorgen, dat er nog mooie dingen staan te gebeuren bij "De Lindt".

Van harte welkom Novak en veel plezier bij deze mooie vereniging.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.