Locoburgermeester Robert Kreukniet bezoekt 60 jarig bruidspaar Feenstra-Kuipers

04 december 2017 door Hennie van der Zouw
Locoburgermeester Robert Kreukniet bezoekt 60 jarig bruidspaar Feenstra-Kuipers

ZWIJNDRECHT - Locoburgermeester Robert Kreukniet bezocht 27 november 2017 het 60 jarig bruidspaar Feenstra-Kuipers op hun trouwdag om de felicitaties namens het gemeentebestuur over te brengen.

Op de dag na haar 20ste verjaardag heeft mevrouw Kuipers haar man in Ede ontmoet. De in Bergschenhoek geboren mevrouw Kuipers woonde hier inmiddels drie maanden. Meneer Feenstra is geboren en getogen in Friesland en zat voor zijn dienstplicht in Ede. Na anderhalf jaar zijn ze getrouwd in een paardenstal bij een kasteel in Kersteen Hoekelen.

Sinds eind jaren 50 wonen zij met veel plezier in Zwijndrecht. Meneer Feenstra heeft zeer lang bij de gemeente Zwijndrecht gewerkt en was betrokken bij bouwprojecten zoals met de bouw van scholen, flats en zelfs kerken. Waarbij hij soms om zeven uur in de ochtend bij de heiwerkzaamheden al aanwezig was. Op 9 december gaat de familie het heugelijke feit in het Develpaviljoen vieren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.