Twintig Medailles voor O&O-Meisjes/Damesselectie

04 december 2017 door Hennie van der Zouw
Twintig Medailles voor O&O-Meisjes/Damesselectie

ZWIJNDRECHT - De meisjes/damesselectie individueel toestelturnen van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O heeft voorbije weekend bij de in Breda gehouden “Turn Totaal Breda Cup” beslag gelegd op twintig medailles; vijf gouden, negen zilveren en zes bronzen.

Het meest succesvol was Eve de Ruiter. Zij veroverde in de eredivisie goud op vloer en balk en zette het zilver van brug en sprong op haar naam. Bij de senioren van de eerste divisie eiste Esme Geldrop het goud  van de brug op en liet Desiree Storm het brons van sprong omhangen. Bij de junioren van de eerste divisie liet Deandre de Camp met goud op sprong en zilver op brug van zich spreken.

Ook in de jongste categorieën was er succes. Met een gouden medaille en drie zilveren medailles op sprong, brug en balk was Yulia Asakura in de klasse jeugd-1-N2 de grootste winnaar.  In de eerste divisie jeugd was het Jessy de Jong die voor het zilver op vloer en het brons op balk het erepodium betrad. Verder was er zilver op vloer en brons op balk en sprong voor Ilse Standhart (pupil-2-N2), zilver op sprong voor Lucy Verwaard en brons op sprong voor Aimee Odijk (beiden instap-N1) en brons op vloer voor Feline Kouwenhove (Instap-N2)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.