O&O-Meisjesselectie in de prijzen

11 december 2017 door Hennie van der Zouw
O&O-Meisjesselectie in de prijzen

ZWIJNDRECHT - Bij het Open toernooi individueel toestelturnen van G.V. Barendrecht heeft de meisjesselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O uitstekend gepresteerd. De turnsters wisten beslag te leggen op drie gouden, twee zilveren en twee bronzen medailles.

Bij de jeugd-2 van de 3de divisie  eiste Anna Rosmulder het goud voor haar clubgenote Esmee Snijder die het zilver liet omhangen. Bij de pupillen-2-N3 werd het podium ook door twee O&O-turnsters bemand. De hoogste trede was voor Ramona van Lent en de derde trede voor Esmee Snijder.

Bij de senioren van de 3de divisie greep Anniek Postama het goud en was er bij de junioren zilver voor Britta Schipper. Het geheel werd gecompleteerd met het brons van Abigail Joch in de instap-N3-klasse.

Op de foto: Anna Rosmulder (goud) en Milou van Schijndel (zilver). (Bron foto: O&O)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.