Dorpsraadleden Heerjansdam bij ledenvergadering PvdA Zwijndrecht

01 december 2016
Dorpsraadleden Heerjansdam bij ledenvergadering PvdA Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Op 24 november organiseerde de PvdA een afwisselende ledenvergadering. Voor de pauze werd gediscussieerd met dorpsraadleden Mike van der Neut en Bernard Wolters over Heerjansdam. Na de pauze werd een politieke quiz gehouden en gediscussieerd over de campagne. Tussendoor werd besloten dat de PvdA deelneemt aan de gemeenteraadsverkiezingen 2018.

In het mooie wijkcentrum Hart van Meerdervoort waarvan je de nieuwe geur nog kon ruiken ontving de lokale PvdA-afdeling de Heerjansdamse dorpsraadleden Mike van der Neut en Bernard Wolters. Na een inleiding over het werk van de dorpsraad van Wolters en Van der Neut werd naar aanleiding van stellingen over het fenomeen dorpsraad en uiteraard over Heerjansdam gediscussieerd. Duidelijk werd dat de dorpsraad in een duidelijke behoefte voorziet en in een aantal opzichten een voorbeeld is voor de Zwijndrechtse wijkplatforms.

Na de pauze stond PvdA-campagnestrateeg Marjolein Nieuwdorp op de agenda, maar zij was verhinderd wegens ziekte. Desondanks ontstond een zeer geanimeerde discussie over campagnevoeren. Ook de landelijke lijsttrekkerskeuze tussen Samsom en Asscher was onderwerp van debat. Ten slotte werd de sociaaldemocratische quiz gewonnen door Nelleke den Boer en Koos Stekelenburg.

Foto: De leden luisteren met interesse naar de inleiding van Bernard Wolters

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.