Duurzaamheid centraal bij PvdA Zwijndrecht

26 juni 2017
Duurzaamheid centraal bij PvdA Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - In de aanloop naar een nieuw verkiezingsprogramma belegt de PvdA een aantal themabijeenkomsten. Donderdag 22 juni ging het over duurzaamheid. Enkele lokale experts waren uitgenodigd: Jacques Rozendaal van ’t Weetpunt, Riki Brekelmans en Monique Mol waren er namens Milieudefensie. Tot slot gaf Hein de Bruin van de Fietsersbond acte de présence.

De sprekers hielden interessante inleidingen en gaven aanleiding tot discussie. Ook leverden zij concrete punten aan die in veel gevallen een plaats in het programma verdienen. Dankzij deze gasten en de inbreng van partijleden zal het programma op belangrijke punten groen kleuren.

De volgende bijeenkomst over het programma is woensdag 5 juli met als thema’s jeugdzorg en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Deze bijeenkomst vindt plaats in Wijkcentrum Xiejezo aan de Grote Beerstraat 10 en begint om 20.00 uur. Ook hiervoor is iedereen welkom.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.