Gerard Slotema lijsttrekker PvdA

11 december 2017 door Hennie van der Zouw
Gerard Slotema lijsttrekker PvdA

ZWIJNDRECHT - Op de ledenvergadering van 7 december heeft de PvdA haar kandidatenlijst vastgesteld. De lijst bestaat uit ervaren kandidaten gecombineerd met enige vernieuwing. Unaniem kozen de leden Gerard Slotema tot lijsttrekker. De aanbevelingen van de kandidaatstellingscommissie werden vrijwel geheel overgenomen.

Nummer twee op de lijst is Siham Berrag-Nahari, zij is de huidige fractievoorzitter. Nelleke den Boer is nummer drie en al actief al partijsecretaris en burgerraadslid. André Veth, momenteel vice-fractievoorzitter staat op plaats vier gevolgd door Hilda Rijnaard op de vijfde plek, zij is actief in het bestuur van de PvdA Zwijndrecht. Op plaats zes staat gemeenteraadslid Nihat Kahveci. Als lijstduwer is gekozen voor Jeroen Exoo, de zoon van de dit jaar overleden fractievoorzitter Bert Exoo.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.