Burgemeester bezoekt 65 jarig bruidspaar Van der Wiel-Struik

15 december 2017 door Hennie van der Zouw
Burgemeester bezoekt 65 jarig bruidspaar Van der Wiel-Struik

ZWIJNDRECHT - Burgemeester Schrijer bezocht woensdag 6 december 2017  de heer en mevrouw van der Wiel-Struik om hen namens het gemeentebestuur te feliciteren met hun 65 jarig  huwelijksjubileum.

Het bruidspaar was op 3 december 2017 65 jaar getrouwd. Met het gezin hebben zij deze dag feestelijk gevierd. Het bezoek van burgemeester Schrijer was extra bijzonder door de aanwezigheid van hun dochter uit Canada en zoon uit Australië.

Mevrouw van der Wiel-Struik vertelde dat zij Australië en Canada meerdere malen hebben bezocht. De heer Van der Wiel, die ook veteraan is vertelde dat hij na de Tweede wereldoorlog drie jaar in Indonesië heeft gezeten. Dit gebeurde vlak nadat de heer en mevrouw van der Wiel-Struik elkaar hadden ontmoet in Rotterdam, waar zij beiden zijn opgegroeid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.