Burgemeester bezoekt 65 jarig bruidspaar Ruitenburg-den Hartog

15 december 2017 door Hennie van der Zouw
Burgemeester bezoekt 65 jarig bruidspaar Ruitenburg-den Hartog

ZWIJNDRECHT - Maandag 4 december 2017 bezocht burgemeester Dominic Schrijer de heer en mevrouw Ruitenburg-den Hartog om hen te feliciteren met hun 65 jarig huwelijksjubileum.

Het bruidspaar heeft elkaar ontmoet via de kerk waar zij allebei heen gingen. De heer en mevrouw Ruitenburg-den Hartog hebben in totaal 45 kleinkinderen. De heer Ruitenburg vertelde over zijn carrière als timmerman en hoe hij via een avondopleiding zichzelf verder heeft ontwikkeld. Mevrouw Ruitenburg-den Hartog vertelde over haar verzetsperiode als jonge vrouw tijdens de tweede wereldoorlog.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.