Finalistenhuldiging

18 december 2017 door Hennie van der Zouw
Finalistenhuldiging

ZWIJNDRECHT - Onder grote belangstelling vond zaterdag in turnhal aan de Uilenvliet de finalistenhuldiging van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O plaats. Maar liefst honderdzeventien O&O-gymnasten wisten voorbije jaar door te dringen tot de nationale eindstrijd en waren om die reden uitgenodigd voor de huldiging. Alle finalisten werden feestelijk ontvangen met een roos en kregen daarbij een eremedaille omgehangen. De gehele huldiging werd uitstekend gepresenteerd door Nel Kortman en Remon Rooij.

Voorzitter Pauline den Hartog complimenteerde in haar openingswoord alle finalisten met hun geleverde prestaties en verwoordde daarbij ook hoe trots het verenigingsbestuur wel niet was met zo veel succesvolle wedstrijdsporters. Zij had niet alleen lof voor de turn(st)ers maar ook voor de leiding, juryleden en de ouders.

Nadat de leiding en de juryleden in het zonnetje waren gezet en afscheid was genomen van de “stoppers” werden de aanmoedigingsprijzen uitgereikt en werden vervolgens de talenten, sportvrouwen, sportman, sportploeg en superstar van 2017 uitgeroepen.

De aanmoedigingsprijzen gingen naar Jessy de Jong – turnen dames (TD), Kian Olthoff – turnen heren (TH) en Caithlyn Bezemer – ritmische gymnastiek (RG). Tot talent van 2017 werden uitgeroepen Melanie Stout (TD), Gijs Franken (TH) en Olivia Stepanov (RG). De titel sportvrouw ging naar Naomi Visser (TD) en Lente Zwaal (RG) en de titel sportman kwam op naam van Luuk Huernink. De titel superstar werd naar ieders verwachting toegekend aan Bart Deurloo die op het laatst gehouden WK brons op rek veroverde. Tot sportploeg van het jaar werd benoemd het jongensteam niveau-8. Dit team bestond uit Ian Wevers, Gijs Zijderveld, Bodi Winkler, Tristan Massie, Jelle van der Zouwen en Paul de Jongh

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.