Nieuwe column van Chris Moorman: Jingle Bells all the way in Zwijndrecht

19 december 2017 door Hennie van der Zouw
Nieuwe column van Chris Moorman: Jingle Bells all the way in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Afgelopen weekend heeft columnist Chris Moorman een nieuwe column op Zwijndrecht.net geplaatst met de mooie naam: 'Jingle Bells all the way in Zwijndrecht'

Even een opwarmertje: "Deze week liep ik lekker buiten om twaalf uur, de weg vroor langzaam op , en de sneeuw kraakte onder mijn voeten. Het Raadhuisplein en de Willem van Oranjelaan lagen er stil bij. Het gemeentehuis was nog verlicht en al in kerstsfeer. De Bomen in de tuinen zijn nu al jaren mooi verlicht en dat wekt wel een idyllisch gevoel bij mij op. Terwijl ik richting Passage loop en de sfeer op mij in laat werken herinner ik mij de wandelingen die ik rond deze tijd eerder maakte......"

Lees hier de gehele column van Chris Moorman

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.