Echtpaar Scheurwater-Alderliesten 60 jaar getrouwd

28 december 2017
Echtpaar Scheurwater-Alderliesten 60 jaar getrouwd

ZWIJNDRECHT - Locoburgemeester Robert Kreukniet heeft 19 december 2017 de felicitaties namens het gemeentebestuur overgebracht aan het bruidspaar Scheurwater-Alderliesten. Een dag eerder was het hun 60 jarige trouwdag.

Het echtpaar heeft elkaar leren kennen op de dansschool. Zij hadden samen dansles en zaten in dezelfde dans groep. De heer Scheurwater komt oorspronkelijk uit Rotterdam, maar woont al zijn hele leven in Zwijndrecht. Mevrouw Scheurwater-Alderliesten is geboren in Papendrecht, maar is vervolgens voor haar man verhuisd naar Zwijndrecht.

Het bruidspaar Scheurwater-Alderliesten heeft zondag 17 december het huwelijksjubileum met familie, vrienden, kinderen en kleinkinderen gevierd met een brunch. De heer Scheurwater was vroeger lasser in de scheepsindustrie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.