Aikido Zwijndrecht gestart

08 januari 2018 door Josette Huisman
Aikido Zwijndrecht gestart

ZWIJNDRECHT - Op dinsdag 2 januari is Aiko Zwijdrecht van start gegaan. Die avond meldden zich 5 mensen om te kijken of Aikido iets voor hen is. Na afloop was iedereen erg enthousiast. De lessen vinden vanaf nu elke dinsdagavond van 19:30 - 21:00 uur plaats in wijkcentrum Xiejezo.

De mat is 80 vierkante meter groot. Er is daardoor genoeg plaats. Mocht je de opening gemist hebben,  kom dan een andere dinsdag kennis maken met Aikido en kom er achter of het iets voor jou is? Trek een trainingsbroek en een T-shirt aan en doe mee! Elke les is een open les, dus je mag altijd binnenlopen en meedoen. Meer informatie over Aiko Zwijndrecht vind je op de website.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.