Anytime Fitness opent medio januari 2018 haar deuren

14 november 2017
Anytime Fitness opent medio januari 2018 haar deuren

ZWIJNDRECHT - Anytime Fitness Zwijndrecht, eerste 24-hours gym in Zwijndrecht waar u dag en nacht kunt gaan sporten.

Geen tijd om te sporten? Bij de nieuwe Anytime Fitness in Zwijndrecht gaat dat niet op. Dit nieuwe fitnesscentrum in hartje Zwijndrecht, zal namelijk elk uur van de dag én de nacht open zijn, elke dag in het jaar en elke dag van de week. Echt ANYTIME sporten dus. Zelfs op feestdagen. Een uniek concept in Zwijndrecht en omgeving.

Even sporten voor werk
De Anytime Fitness Zwijndrecht is op en top beveiligd, enkel leden kunnen met een scanner naar binnen. Binnen staan de nieuwste apparaten in een schone, huiskamer achtige sfeer. Zo er is boven een koffiehoek en is er net zoals thuis een mooie, schone privé douche. Handig voor als je bijvoorbeeld ‘s ochtends even wilt sporten voor werk.  

Heel Zwijndrecht een gezonder 2018
Daarbij zijn er overdag trainers beschikbaar die je actief begeleiden. Ieder lid krijgt kosteloos van de trainer een opgesteld schema die bij zijn of haar doelen past. Deze wordt ook voor je bijgehouden. Wij bij Anytime Fitness Zwijndrecht willen je namelijk helpen naar een gezondere lifestyle.

Naast het gemak in openingstijden en dagen, luxe faciliteiten, de beste apparaten en de meest professionele begeleiding, is clubcultuur ook belangrijk. Zo zullen er vaak evenementen georganiseerd worden, zoals bijvoorbeeld een herfstwandeling, 50 plus bootcamp of een mommies in shape programma.

Data
De nieuwe Anytime Fitness zal komen aan de Laan van Walburg 2, tegen het Walburg winkelcentrum aan. De verbouwing start eind november. Naar verwachting zal de sportschool medio januari 2018 opengaan. Tijdens de verbouwing is er een voorverkoop weekend op 8, 9 en 10 december, waar iedereen zich met levenslange korting kan inschrijven. Een uniek concept, met een unieke voorverkoopactie. En perfect op tijd voor de goede voornemens, toch?

Jacqueline: "Bij Anytime Fitness staat de klant centraal, wij helpen je bij het behalen van jou doel door je actief te begeleiden. Dat vind ik een mooi streven."
Suzu: "Naast professionele en actieve begeleiding kun je bij ons bijvoorbeeld ‘s ochtends heel vroeg sporten, in een luxe privé douche terecht en dan door naar je afspraak. Anytime Fitness heeft echt veel meerwaarde."

Wie: Broer en zus, familie Cheng (Suzu 29 jr en Jacqueline 25 jr).
Wat: eerste 24-uurs fitness: 24 uur, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar open!
Waar: Laan van Walburg 2, aan het winkelcentrum Walburg, Zwijndrecht.
Wanneer: uniek voorverkoopweekend (8, 9, 10 dec) waar iedereen zich met levenslange korting kan inschrijven, opening medio januari 2018.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.