Goud en zilver voor Sabine Mouthaan bij NK Twirl in Almere

15 januari 2018 door Hennie van der Zouw
Goud en zilver voor Sabine Mouthaan bij NK Twirl in Almere

ZWIJNDRECHT - Het weekend van 13 en 14 januari in Topsportcentrum van Almere was het NK twirl waar de Zwijndrechtse Sabine Mouthaan uit kwam op 4 onderdelen, en daarmee 4 tickets behaalde voor het WK twirl gehouden in Noorwegen, Lillehammer tijdens het paasweekend dit jaar.

Met haar onderdelen 2 baton en dance twirl werd zij Nederlands Kampioen en met de onderdelen 1 baton en duo twirl behaalde zij een zilveren plak.

Ze werd hiervoor beloond met de allround kampioen titel.

Sabine twirlt al 12 jaar en doet al sinds 2011 mee aan EK’s en mag dit jaar in de senior kampioensklasse Nederland vertegenwoordigen op WK.

Daarheen reist ze af met haar coaches Marcel Neves en Bibi Muller.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.