O&O-Jongens goed van start bij individueel wedstrijdseizoen

15 januari 2018 door Hennie van der Zouw
O&O-Jongens goed van start bij individueel wedstrijdseizoen

ZWIJNDRECHT - De jongens van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O zijn het individuele wedstrijdseizoen goed van start gegaan. In Alblasserdam wisten zij bij de eerste  districts (voor) wedstrijd beslag te leggen op een aantal podiumplaatsen.

Bij de junioren-I van de 3de divisie werd het een O&O-onderonsje. Bodi Winkler trok aan het langste eind in pakte met 66,650 punten het goud. Paul de Jongh eiste met 65,750 punten het zilver op, op de hielen gevolgd door Sebastiaan Pel die zich 65,550 punten het brons liet omhangen. Met slechts 0,10 punten verschil viel Jelle van der Zouwen net buiten de prijzen. Hij werd vierde met 65,450 punten. Tristan Massie eindigde in deze klasse op de zevende plaats.

In de junior-II-categorie van de 2de divisie greep Jelle van der Lans naar de hoogste eer. Hij werd met 67,600 punten eerste. Koen Kappetijn kwam met 64,050 als vierde uit de strijd.

Bij de 2de-jaars pupillen van de 3de divisie  was het zilver voor Victor Koonings. Zijn puntentotaal kwam uit op 101,100 punten. Bij de 2de divisie-instappers kwam Christpher Brumond tot een gelijk resultaat. Zijn puntentotaal bedroeg 106,600. Een derde plaats was er voor Soulaiman Tajjiou bij de pupillen van de 1ste divisie. Hij noteerde een score van 90,550 punten

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.