Minimaal aantal doelpunten kost korfballers sv Conventus een overwinning

15 januari 2018 door Hennie van der Zouw
Minimaal aantal doelpunten kost korfballers sv Conventus een overwinning

ZWIJNDRECHT / DORDRECHT - De korfballers van sv Conventus hadden afgelopen weekend in een wedstrijd tegen KC Dordrecht volop kansen op de overwinning, maar slaagden er nauwelijks in om kansen succesvol af te ronden. Hiermee eindigde de wedstrijd in een verrassende nederlaag.

Het team was vol vertrouwen naar Dordrecht vertrokken: de thuiswedstrijd had Conventus namelijk met 22 – 12 gewonnen. Dit keer verliep het echter anders: dankzij weinig variatie in het spel en teveel 1-op-1 aanvallen, slaagde het team er niet in om meer dan tien doelpunten te scoren. Waar het team normaal gesproken speelt met veel routine, snelheid, kwaliteiten en inzicht, ontbrak dit tijdens deze 'off-day', waarmee de wedstrijd in een verrassende 15 – 10 nederlaag eindigde.

Volgende week krijgt de selectie van Conventus het opnieuw niet makkelijk: dan staat met DKV Victoria de nummer twee in het kampioenschap op het programma.

Foto-credit: Kees Streefkerk / sv Conventus

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.