Succesvol Nederlands Kampioenschap voor Celebration Zwijndrecht

16 januari 2018 door Hennie van der Zouw
Succesvol Nederlands Kampioenschap voor Celebration Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - In het weekend van 13 en 14 januari 2018 vond het NK Twirl plaats in het topsportcentrum in Almere. Op beide dagen mochten een aantal meiden van Celebration zich op de vloer vertegenwoordigen voor een podium plek. Het harde werk is beloond met mooie resultaten!

Het ensemble B, bestaande uit Alissa de Vries, Eva Helmink en Dianne Kerkhof, zijn NEDERLANDS KAMPIOEN geworden in hun categorie! Met hun mooie nieuwe routine hebben ze de jury weten te overtuigen dat zij deze titel dubbel en dwars hebben verdient! Kelly Bettonvil en Jinke Oostvogel zijn met hun routine ook op het podium geëindigd met een bronzen medaille.

Eva Helmink en Dianne Kerkhof zijn op het onderdeel Duo Twirling geëindigd op een tweede plaats en werden beloond met een mooie zilveren medaille.

Dianne Kerkhof heeft zich ook weten te plaatsen voor het onderdeel Solo Dance Twirl. In deze categorie is zij geëindigd op een mooie 8e plaats.

Op zondag mochten Alissa de Vries en Eva Helmink zich vertegenwoordigen in de top 15 op het onderdeel 1 baton. In november hebben beide meiden meegedaan aan de voorrondes en zijn zij bij de top 15 geëindigd. Alissa de Vries stond op een zevende plaats en Eva Helmink op een dertiende plaats. Na al het harde werken van de afgelopen weken mogen we vol trots zeggen dat Eva en Alissa op de Nederlandse kampioenschappen in deze moeilijke poule op een 6e en 7e plek zijn geëindigd!

Vol trots kunnen de dames van Celebration een begin gaan maken met het nieuwe seizoen.
Meer info kunnen jullie vinden op website: celebrationzwijndrecht.nl

Bron foto: Celebration.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.